Blog

Klasik Scooter Severlere Müjde

Yeni Ürünler
4 Mart 2016 Cuma

Şehir içi ulaşımda, bireysel ve ticari kullanımda en çok tercih edilen motosiklet modellerinin başında gelen Scooter’lar, yakıt tüketiminde tasarruflu olmaları sayesinde kullanıcısına kısa mesafe yolculuklarda büyük fırsatlar sağlamaktadır.

Tasarımları ile göz dolduran ve hem kadın hem de erkek kullanıcılar tarafından efektif bir şekilde değerlendirilebilecek olan Scooter motosiklet modelleri ailesine yeni katılan 125 ZNU, şık detayı ve retro tasarımı ile ön plana çıkmaktadır.

Hem Nostaljik Hem De Modern Tasarım Bir Arada

Kurulduğu 2004 yılından bu yana Uğur Motorlu Araçlar bünyesinde hizmet veren ve geçen 12 yıl içerisinde başarıdan başarıya koşan Mondial, motosiklet modelleri arasına bir yenisini daha ekleyerek kullanıcılarına farklı seçenekler sunuyor. Scooter motosikletler arasından sık tercih edilen modeller göz önünde bulundurularak nostaljinin ve modernliğin bir arada tasarlandığı 125 ZNU, kırmızı ve kahverengi renk seçenekleri ile motosiklet tutkunlarının beğenilerine sunuluyor. Dört zamanlı ve 124,6 cc’lik motoru ile üstün performans sergileyen Scooter motosiklet modeli, geniş ve kaymaz sele yapısı sayesinde yolculuk sırasında konforu ön planda tutuyor. Gövde bölümünde kullanılan İtalyan çizgileri ile ilk bakışta tüm dikkatleri üzerine çeken 125 ZNU Scooter motosiklet, nikelaj koruma kapaklı ve Euro 3 standartlarına uygun olan egzoz yapısı ile de düşük emisyon sağlayarak çevreyi korumaya fırsat tanıyor. Tasarımı sayesinde hem kadınların hem de erkeklerin dikkatini çeken 125 ZNU motor modeli, ön farı ve sinyalleri ile de görünürlüğü artırarak özellikle de geceleri güvenli bir şekilde yol almayı kolay hale getiriyor.

Trafikte seri ve hızlı bir şekilde yol almayı sağlamak adına tercih edilebilecek olan 125 ZNU motor modeli hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilir, ürünü yerinde incelemek için ihtiyaç duyabileceğiniz satış&servis noktaları bilgisine de Mondial satış noktaları kategorisinden ulaşabilirsiniz.

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862