Blog

Özgür Ol, Kendin Ol!

Kısa Yazılar
26 Ağustos 2016 Cuma

Gün olur şehrin kalabalığından, yoğun iş stresinden bir an olsun uzaklaşıp, kendimizi huzurlu hissettiğimiz yerlere gitmeyi düşleriz. Her şeyi herkesi arkamızda bırakıp uzaklara doğru yol almanın ve yeni bir düzen kurmanı hayali içerisine gireriz.

Özgürlüğü ve kaçışı düşünürken genel de bizi belli sınırlar içerisine hapsetmeyen tamamen özgür olduğumuzu hissettiren iki tekerli araçlarla yapılacak yolculukları hayal ederiz. Yani araba ile çıkılacak yolculukları pek tercih etmeyiz aslında. Çünkü asıl aradığımız duygu: Heyecandır. Ya da diğer bir deyişle sınırsız olmaktır. Rüzgarın tenimize dokunuşunun ve motosiklet ile tek vücut olmanın verdiği rahatlığı isteriz. Bu yüzdendir dünya turuna çıkmış birçok motosiklet kullanıcısının hikayelerine tanık olmamız…

Ve bugün günlerden Cuma… Birçoğumuz için haftanın son iş günü…

Belki senin için her şeyi arkada bırakıp dünya turunu çıkma fikri henüz erken olabilir ama hafta sonu için yaz bitmeden kısa seyahatlere var mısın? Ağustos ayının bitmesine sayılı günler kala sende haritadan rotanı belirle ve gitmek istediğin yeri seç. Seçtiğin yer, kendini iyi hissedeceğin yer olsun.

Gelecek haftaya dinamik, enerjik ve mutlu başlamanız dileğiyle…

Tekeriniz düz bassın.

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862