Haberler

Mondial Drift Tutkusu Büyüdü!

Uğur Motorlu Araçlar bünyesinde 2004 yılından beri motosiklet sektöründe başarıları ile adından söz ettiren Mondial, touring sınıfının gözde modellerinden Drift’te, hacim(cc) büyüttü.

Kullanıcıları arasında efsaneleşen Drift modeli, şimdi motor hacmini büyüterek “150 MH Drift”  ismi ile motosiklet tutkunlarının beğenisine çıkmaya hazırlanıyor.

Mondial tarafından Drift tutkunlarına yönelik yapılan detaylı araştırma neticeleri göz önünde bulundurularak motor bloğunda ve dış görünümünde değişiklik yapıldı. Yeni 150 MH Drift’in şıklığı ve tarzı adeta yenilendi.

Yeni 150 MH Drift’in, 162 cc’ye çıkartılan motor hacmi, hızı ve performansı en üst seviyede hissetmeni sağlayacak. İster şehir içinde ister şehir dışında keyifle kullanabileceğin Yeni 150 MH Drift ile çevikliği ve gücü her sürüşte yaşayacaksın.

Yeni 150 MH Drift’te yapılan diğer yenilikler ise; jant etrafına çekilen kırmızı şerit, kırmızı renkli dalgalı ön disk fren ve kaliper takımında kullanılan kırmızı renk ile lastiklerdeki uyum sağlanmış oldu. 

Kırmızı rengin tutkusunu, Drift tutkusu ile birleştiren Mondial, Yeni 150 MH Drift’in arka amortisör gaz tüpünde de kırmızı rengi kullandı. Yeni egzoz tasarımı ile de dış görünümünün şıklığını tamamladı.

Kırmızı, siyah ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip “Yeni 150 MH Drift” yakında Mondial yetkili bayilerinde.

21 Haziran 2016 Salı


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862