Haberler

Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Çalışanlarına “Bilgi Güvenliği Farkındalık” Eğitimi Verildi

Günümüzde verimliliğin artırılması, iş akışlarının hızlandırılması, çalışanlar ve diğer kurumlarla daha hızlı iletişim kurulabilmesi gibi günlük yaşantımızı kolaylaştıran birçok sebepten dolayı bilişim sistemleri hızla yaygınlaşmaktadır.

İş yaşamımızın internet ile büyük ölçüde bütünleşik hale gelmesi, kurumsal bilgileri de aynı ölçüde tehlikeye sokmaktadır. İnternet kullanımının ve teknolojik gelişmelerin hızla ilerlediği günümüzde her an kişisel bilgisayarlarda ve kurumlarda yer alan bilgilere, banka hesaplarına kadar ciddi saldırı ve tehditler gündeme geliyor. İnternet ortamında, olayların saniyelerle ifade edebilecek zaman dilimleri içerisinde meydana geldiği de göz önünde bulundurulursa etkin ve güçlü savunma sistemlerinin geliştirilmesi, farkındalık ve bilinç oluşturulmasının önemli ortaya çıkıyor. Bilgi güvenliğini tehdit eden risklerin başında çalışanların güvenlik konusundaki farkındalık eksikliği gelmektedir.

Bu sebeple, Uğur Motorlu Araçlar A.Ş olarak, çalışanlarına bilgi güvenliğinin farkındalığını arttırmak, gelebilecek tehlikelere karşı bilinçlendirilmelerini sağlamak amaçlı “Bilgi Güvenliği Farkındalık” eğitimi verildi.

6 Ağustos 2015 Perşembe


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862