Haberler

Uğur Motorlu Araçlar A.Ş’den “Dünya Hayvanları Koruma Günü” Etkinliği

Sosyal sorumluluk alanında gösterdiği duyarlılığı her daim davranış biçimi haline getiren Uğur Motorlu Araçlar A.Ş (UMA) ailesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde de Aydın-Nazilli’deki “Küçük Hayvan Geçici Bakımevi’ni” ziyaret ederek duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Dünya Hayvanları Koruma Federasyonu tarafından oluşturulan kurulun aldığı karar neticesinde 4 Ekim’i ve onu takip eden o haftayı “Dünya Hayvanları Koruma Günü” ilan edilmiştir. Dünya’da ve bizim ülkemizde de birçok ziyaretçi barınaklara ziyaretler düzenlemektedir.

UMA çalışanları sosyal sorumluluk kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi denetiminde olan Nazilli’deki “Küçük Hayvan Geçici Bakımevi’ne misafir oldu. Farklı departmanlardaki çalışanların katılımları ile gerçekleştirilen ziyarette barınağın çalışmaları hakkında bilgiler alındı.

Barınak uygulamaları hakkında bilgi veren barınak yetkilisi;  “Günde iki kez beslenen ve sağlık kontrolleri yapılan köpekler yaz kış misafirhanemizde ağırlanıyor. Gıda ihtiyaçları merkez belediyeden ve hayırsever vatandaşlar tarafından karşılanıyor. Tesisimiz içinde sürekli görevli veterinerimiz ve ameliyathanede tedavi etme olanağımız var.” diye belirtti. Ayrıca; “Yapılan bu tür ziyaretlerden çok memnun olduklarını ve UMA çalışanlarının göstermiş oldukları ilgi ve hassasiyetten dolayı mutluluk duyduklarını” ifade etti.

UMA tarafından barınak yetkililerinden alınan bilgiler doğrultusunda eksikliklerinin giderileceğini ve yalnız olmadıklarını belirtildi. Aynı zamanda ziyaret sonrasında Uğur Şirketler Grubu’nun barınakta yaşayan hayvanlar için gıda desteği vereceği açıklandı.

6 Ekim 2015 Salı


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862