Blog

İz Bırakan Mondial RX3i Evo Motosiklet Modeli

Yeni Ürünler
12 Ocak 2015 Pazartesi

Asil duruşuyla kendine hayran bırakan Mondial RX3i Evo Enduro motosiklet, üstün performans sunarak kısa ve uzun mesafe yolculuklarda sürücülerin beklentilerini karşılayan bir araç olarak öne çıkıyor!

Tasarımındaki ince detaylarıyla tüm dikkatleri üzerinize çeken Mondial RX3i Evo motosiklet modeli, 250 cc motor gücü ve spor tarzıyla benzersiz sürüş deneyimleri edinmeye olanak sağlıyor!

Şehirler Arası Yolculukların Yeni Kahramanı

Mondial RX3i Evo; 1400 mm kısa aks açıklığına sahip olan şasi yapısı ve 163 kg’lık ağırlığı ile, mükemmel sürüş ve performans için gerekli olan yüksek hassasiyeti ve çevikliği sağlayan kaliteli ve dayanıklı bir araç olarak ön plana çıkmaktadır. Tek silindirli, dört valfli ve 250 cc’lik güçlü motor yapısı sayesinde sürücülerin istedikleri performansı yakalamalarına yardımcı olan Mondial RX3i Evo motor modeli, ön ve arka hidrolik disk fren sistemiyle tüm yol şartlarında kısa mesafede yüksek frenleme kabiliyeti sağlamaktadır. Dayanıklı ve sağlam arka salıncak yapısı ve güçlü amortisörleri ile güvenli sürüşlerin kapılarını açan RX3i Evo motosiklet modeli; yolculuk sırasında cep telefonu, tablet ve navigasyon gibi elektronik aletleri pratik bir şekilde şarj etmeye imkân tanıyan USB girişine ve 12 volt güç çıkışına sahip olan bir araçtır. Karizmatik görünümünü güçlendirmek için 3D şerit led aydınlatmalı far yapısı ve gövdeyle uyumlu sinyal lambaları sayesinde göz alıcı bir fark kazanan Enduro RX3i motor modeli, yolculuklarda eşya taşımayı kolaylaştıran arka ve yan çantalara da sahiptir. Yolculuk sırasında dışarıdan gelen yabancı maddelere karşı sürücüyü korumaya yardımcı olan ön siperliği de bulunan Mondial RX3i Enduro motosiklet modeli, tasarımında tercih edilen sele yapısı ile konforlu ve ergonomik yolculuklara fırsat tanımaktadır.

Ana hatlarında siyah kullanılan, detaylarında ise kırmızı ve sarı renk seçenekleri bulunan ve Enduro motosiklet modelleri arasında kendine önemli bir yer edinen RX3i Evo, şehir içi ve şehirler arası yolculuklarda sürücülerin daha keyifli ve konforlu deneyimler edinmelerine fırsat tanıyan bir araç olarak Enduro kategorisinde sizlerle buluşuyor.

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862