Blog

”Mükemmelliğin Markası” Mondial Yetkili Servis Eğitimlerinin 8. sini Gerçekleştirdi.

Bizden Haberler
19 Mart 2015 Perşembe

Türkiye’nin Lider Markası Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. yalnızca satışta değil, Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti anlayışı ile aynı zamanda da satış sonrası hizmetler daimi liderliği hedefliyor.

Bu amaçla, ilk olarak 2007 yılında düzenlediği ve her yıl peryodik olarak gerçekleştirdiği Yetkili Servis Teknisyeni Eğitim programı’nın 8.sine geçtiğimiz günlerde başladı.

Her yıl içeriği güncellenen eğitim programı 2015 yılında, en yeni teknolojileri, yeni ürünleri, değişen müşteri beklentilerini, Dünya standardı olan 5S Servis yapısını, Yetkili Servis kurumsal kimlik çalışmalarını da kapsamı içine aldı.

Aynı zamanda CRM sistemlerini kullanımı, garanti uygulamaları, müşteri bilgilerinin güncellenmesi, raporlama, takip ve süreç kontrol sistemleri de eğitim içeriğinde yer almakta.

Uğur Motorlu Araçlar, Aydın / Nazilli fabirkasındaki yenilenen örnek servis eğitim merkezinde, uzman kadrosu ile uygulamalı eğitimleri servis teknisyenleri ile gerçekleştirerek müşterilerinin beklentilerini daha etkili karşılama yönünde gelişimi hedefliyor.

Eğitim programını başarı ile tamamlayan Yetkili Servis teknisyenleri Uğur Motorlu araçlar tarafından sertifikalandırılarak onaylanmaktadır. Böylelikle Türkiye’nin her yerinde UMA standardındaki Yetkili Servis kalitesini, tüm müşterilerine yüksek memnuniyet sağlayacak şekilde sunmayı hedefliyor.

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862