Blog

“Mükemmelliğin Markası” Mondial 2014 Yılı “Bayi ve Yedek Parça” Toplantısını Muhteşem Bir Organizasyon İle Gerçekleştirdi.

Bizden Haberler
5 Kasım 2014 Çarşamba

Uğur Motorlu Araçlar A.Ş (UMA) çatısı altındaki Mondial, bu yılki 2014 Bayi ve Yedek Parça Toplantısını, İş Ortaklarının katılımıyla 2-4 Kasım tarihleri arasında Antalya Mardan Palace Otel’de gerçekleştirdi.

Mondial, kurulduğu 2004 yılından bu yana sektördeki satış liderliğini koruyarak, sürekli artan başarısı ve sürdürmüş olduğu “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ilkesi ile bir kez daha “Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Markası” olmaktan mutluluk duyduğunu toplantıda bayilerine ifade etti. Ayrıca, şirkete ait satış ve pazarlama faaliyetleri, müşteri memnuniyeti uygulamaları ve hedef politikaları ile ilgili bilgiler iş ortakları ile paylaşıldı.

Mondial, “Gelişim Odaklı Değişim” konusunun altını çizerek bayileri ve iş ortakları ile her zaman yan yana olmayı ilke edindiklerini ifade etti. Toplantıda Uğur Motorlu Araçlar olarak, Tayvan’ın en büyük motosiklet üreticilerinden biri olan Kymco ile distribütörlük anlaşması imzalayarak ticari faaliyetlerini arttıracaklarını bir kez daha vurguladılar. 

Uğur Motorlu Araçlar adına törende bir konuşma yapan Genel Müdür Faysal Takmaklı ise; KYMCO markasını bünyelerine katarak, Gelişim Odaklı Değişim sürecinin önemli bir basamağını daha gerçekleştirdiklerini söyledi. Mondial markası ile TUIK 2014 verilerine göre Türkiye Motosiklet Pazarında 10 yıldır üst üste satış lideri olduklarını belirten Takmaklı, nüfus ve ekonomi verilerine göre Türkiye’de motosiklet pazarının potansiyelinin çok yüksek olduğunu ifade etti. “Etkin stratejileri doğrultusunda, sürekli artan başarılarla sürdürdüğümüz gelişimimize, Siz Değerli iş ortaklarımızın daima destekçimiz olduğunu bilerek güvenle yol almaktayız.” dedi.

Toplantının son günü imza töreni ve gala gecesi ile kapanış yapılırken, Mamül ve yedek parça bayilerine çekilişle kazandıkları hediyeleri verildi.

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862