Blog

Mondial CUB Serisinin Yeni Üyesi: 100 SFC Exclusive

Yeni Ürünler
16 Mayıs 2016 Pazartesi

Uğur Motorlu Araçlar A.Ş’nin (UMA) ilk lokomotif markası olan Mondial, 2004 yılından beri motosiklet sektöründe yaptığı yenilikler ile adından söz ettiriyor. Scooter’dan Enduro’ya, Cross’tan CUB’a kadar farklı pek çok motosiklet modelinin üretimini yapan Mondial, yeni modeli 100 SFC Exclusive’i sizlerle buluşturuyor!

Mondial Motor, CUB serisine bir yenisini ekleyerek bireysel ve ticari kullanımda güvenle tercih edilebilecek olan yeni 100 SFC Exclusive modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Bireysel ve Ticari Kullanıma Uygun 100 SFC Exclusive

Özellikle de şehir içi ulaşım göz önünde bulundurularak 97 cc’lik motor hacmiyle üretilen ve motorlu taşıtlar vergisinden muaf olması sayesinde tasarruf yapmaya fırsat tanıyan 100 SFC Exclusive motosiklet modeli, yüksek manevra kabiliyeti ve yarı otomatik motor blok yapısı ile ön plana çıkmaktadır. Yarı otomatik sistemiyle debriyaj kullanmaksızın vites değiştirme kolaylığı ve sürüş rahatlığı sağlayan 100 SFC motosiklet modeli, teleskopik ön amortisörleri ile de yolculuklarda konforu ve güvenliği bir arada sunmaktadır. Ayrıca yenilenen kilit sistemi sayesinde dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı ekstra güvenli bir hale getirilen CUB motor modeli, çevreci ve estetik egzoz tasarımı ile rakiplerinden bir adım öne geçmektedir. Asfalt ve kırsal yollarda kullanıma uygun bir tasarıma da sahip olan 100 SFC Exclusive motosiklet, arka port bagajı ve ekstra taşıma alanı ile bireysel eşyaları ve ticari paketleri kolay ve güvenli bir şekilde taşımayı mümkün kılan bir araçtır. Mondial 100 SFC Exclusive motor modeli, artçılar da düşünülerek sağ/sol yanlara basamak eklemesi yapılarak daha konforlu seyahatler yaşatmayı sağlamak adına tasarlanan bir araçtır.

Eğer siz de şehir içi ulaşımda ticari veya bireysel olarak kullanabileceğiniz CUB 100 SFC Exclusive motor modeli hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız, CUB sayfasını ziyaret edebilir; istediğiniz her bilgiye bu sayfadan ulaşabilirsiniz!

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862