Blog

Sınır Tanımayan Performans

Yeni Ürünler
20 Temmuz 2015 Pazartesi

Macera ve off-road aktivite tutkunlarının engebeli arazi şartlarında rahat ve kolay bir şekilde yol almalarına fırsat tanıyan Cross motosiklet modelleri; doğa şartlarına uygun tasarımları, güvenliği sağlayan ön disk fren sistemleri ve konforlu sele yapıları ile ön plana çıkan araçlardır.

Arazinin yanı sıra şehir içi ulaşımda da değerlendirilme imkânı bulunan Cross motosikletler arasında önemli bir yere sahip olan X-Treme Enduro da, kusursuz sürüşlerin kapılarını aralayan kaliteli ve dayanıklı bir modeldir.

Off-Road Tutkunlarının Vazgeçilmezi: X-Treme Enduro

Doğaya hükmeden güçlü duruşu ve özgür yapısıyla ön plana çıkan X-Treme Enduro, üstün yol tutuş özelliğini teker her döndüğünde hissettirerek konforlu ve güvenli sürüşlerin tadını doyasıya çıkarmaya imkân tanıyan bir motosiklet modelidir. Sınıfının en asil tasarımı olarak karşınıza çıkan X-Treme Enduro motosiklet modeli; 250 cc’lik motor hacmi ve sıvı soğutmalı, tek silindirli motor yapısıyla rakipleri arasında önemli bir yere sahiptir.  Doğada ve arazide yapılan sürüşlerde ve off-road yarışlarda üst düzey performans isteyenlerin ilk tercih edecekleri motosikletlerden bir tanesi olan X-Treme Enduro motor modeli, güçlü motorunun yanı sıra vakumlu karbüratör yapısıyla da gaz tepkimelerini en üst seviyede hissettiren bir araçtır. Daha konforlu sürüşler yaşatmak için güçlendirilmiş Face Ace Taiwan amortisör kullanılan, slow-fast ayarlanabilir amortisör yapısıyla da süspansiyonu yol şartlarına göre yumuşayan veya sertleşen X-Treme Enduro motor modeli, ön ve arka aydınlatmaları ile de karanlıkta son derece güvenli yolculuklara fırsat tanımaktadır. Zorlu doğa koşulları göz önünde bulundurularak tasarlanan ve bu sayede son derece dayanıklı bir araç olarak üretimi yapılan X-Treme Enduro motosiklet modeli, kaymaz ve su geçirmez sele yapısıyla da sürücünün konforunu ön planda tutmaktadır.

Eğer siz de off-road aktivitelerin tutkunuysanız, Cross motosiklet modellerinin yeni üyesi X-Treme Enduro’ya göz atmanızda ve detaylı bir şekilde incelemenizde fayda var!

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862