Haberler

Yenilenen Yüzüyle Mondial 250 X-Treme Enduro Yeniden Sizlerle...

Uğur Motorlu Araçlar A.Ş bünyesinde temmuz ayı itibariyle ürün gamına eklenen yeni Mondial 250 X-Treme Enduro, cross modelleri arasındaki yerini çoktan aldı. 2010 yılında da satışta olan X-Treme Enduro. 2015 yılında ise geliştirilmiş motor bloğu ve yenilenen tarzıyla motosiklet seveler ile yeniden buluştu.

Sınır tanımayan güçlü performansı ve asi duruşu ile beklediğiniz performansın daha da fazlasını sunuyor. 250 cc motor gücü ve maceraya hazır duruşuyla doğada ve arazide size yeni yerler keşfetmenizi sağlıyor.

Tek silindirli, dört zamanlı, sıvı soğutmalı ve balansörlü yapısıyla yolculuk esnasındaki titreşim engellenmiştir. X-Treme Enduro’da ön-arka amortisörlerde Fast Ace Taiwan amortisör kullanılarakta tüm yol ve yol dışı kullanımlardaki konforunuz arttırılmıştır.

X-Treme Enduro’nun tüm yol koşullarında daha güvenli kullanımı için, sürüş esnasında zincir kopmalarını engellemek ve zincirin diğer aksamlarına sürtünmesini önlemek amacıyla zincir gergi makarası kullanılmıştır.

Aerodinamik yapısı, konforlu sürüşü ve etkin performansı ile sizinle yeni keşiflere çoktan hazır bir cross motosiklet modelidir.

20 Temmuz 2015 Pazartesi


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862