Haberler

Mondial’le Önce Güvenliğini Sağla, Sonra Harekete Geç.

Mondial’le Önce Güvenliğini Sağla, Sonra Harekete Geç.

Motosiklet Sektörünün Lideri Mondial, Aralık ayı boyunca motosikletini tescil ettiren her kullanıcısına kask hediye ediyor.

Kask kullanımını yaygınlaştırmayı ve sürücülerine kask kullanım alışkanlığını kazandırmayı amaçlayan Mondial, Aralık ayı boyunca model yılı fark etmeksizin, tescili henüz yapılmamış ya da yeni alacağı Mondial marka motosikletin tescil işlemlerini tamamlayan herkese “Shiro” ve “Origine” kask çeşitlerinden birini hediye ediyor.

Mondial, 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli olan “Hediye Kask Projesi” ile hem motosiklet kullanıcılarının trafik kurallarına uymalarını hem de motosiklet kazalarındaki can kayıplarını en aza indirgemeyi hedefliyor.

Sizde tescil ettirdiğiniz motosikletinizin tescil belgesi ile “Mondial Bayilerine” uğrayıp, bu fırsattan yararlanmak için acele ediniz.

“Yolculuklarınızda plakanız arkanızda, kaskınız kafanızda olsun”

“Yolunuz Açık Olsun.”

Hediye Kask Projesi Koşulları:

  1. Görsellerdeki kasklar temsilidir.
  2. Hediye kask projemiz stoklarla sınırlıdır.
  3. Hediye Kask Projesi 01.12.2015-31.12.2015 tarihleri arasında geçerli olup, sadece “ARALIK” ayı içerisinde tescil ettirdiğiniz her MONDIAL marka motosiklet modeliniz için projeden yararlanabilirsiniz.
  4. Mondial motosiklet Hediye Kask Projesinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  5. Hediye kasklarınız sadece “18.12.2015” ve “31.12.2015” tarihlerinde gönderimi yapılacaktır.
  6. Kullanıcıların, tescil ettirilen motosikletin ruhsal fotokopisi ile Mondial Bayilerine giderek, kask beden numarasını vermeleri gerekmektedir.
  7. Origine kask modellerinden: “Origine Ecco Nero Lucido, Origine  Pronto Ecco Bianco Lucido Gloss White, Origine Primo Astro Nero Lucido-Arancio,  Origine Primo Sedici, Origine Primo Argento Lucido, Origine Primo Londra, Origine Primo Acrobazia, Origine Primo Astro Verde Opaco-Bianco, Origine Primo Classico Nero, Origine Golia Argento Lucido” modellerinden birini seçme hakkına sahiptir.
  8. Shiro kask modellerinden: “Shiro Helmet SH-20 Comics, Shiro Helmet SH-881 Suzuka, Shiro Helmet SH-821 Action, Shiro Helmet SH-881 Princess, Shiro Demi Jet Helmet SH-90 Free, Shiro Demi Jet Helmet SH-90 Bi Colour, Shiro Fullface Helmet SH-821 Pro, Shiro FullFace Helmet SH-821 Lunatic” birini seçme hakkına sahiptir.

7 Aralık 2015 Pazartesi


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862