Haberler

Klasik Scooter Severlere Müjde

Uğur Motorlu Araçlar çatısı altında 2004 yılından bu yana motosiklet sektöründe hizmet veren Mondial, 2016 yılında da yapmış olduğu yenilikler ile adından söz ettiriyor.

Tasarımıyla geçmiş ile günümüz arasındaki bağı, kendine has stiliyle harmanlayarak tek bir gövde de buluşturan Mondial 125 ZNU, şimdi kırmızı renk seçeneği ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Mondial 125 ZNU’daki nostaljik görünümü şimdi yeni rengi ile daha canlı hale getirilirken, dört zamanlı, tek silindir ve 124,6 cc motor hacmi ile daha keyifli yolculuklar yaşatıyor.

Hem bayanları hem de erkekleri dizaynı ile etkileyen 125 ZNU, ön gidon da kullanılan nikelaj kaplamalı yuvarlak far ve ayna tasarımları ile klasik bir görünüm elde ederken, gövde kısmında kullanılan İtalyan çizgileri ile tüm bakışları üzerine topluyor.

Şehrin kalabalığından ve trafiğin yoğunluğundan kaçış arayan herkese pratik çözümler sunan Mondial 125 ZNU, pratik manevra kabiliyetleri ve çevik yapısıyla tam sana göre bir scooter.

Tek benzeri kahverengi rengi olan, rüzgarın tenine dokunuşunu hissedeceğin ve şehrin yansımalarını karenajında görebileceğin bu harika tasarım 125 ZNU şimdi kırmızı renk seçeneği ile tüm Mondial Yetkili Bayilerinde seni bekliyor.

4 Mart 2016 Cuma


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862