Haberler

250 X-Treme Enduro: O Zoru Sever

Tepeler, tümsekler, çamurlu yollar X-Treme Enduro ile hepsi birer eğlenceye dönüşüyor. Tüm off-road alanlarında rahatlıkla yol alan X-Treme Enduro ile doğanın tüm zorluklarını eğlenceye dönüştür.

250cc hacme sahip, 4valf(DOHC), sıvı soğutmalı, tek silindir ve üstten çift eksantrikli motor yapısı X-Treme Enduro’nun üstün gücünün kaynağını oluşturuyor. Vakumlu karbüratör sistemi sayesinde gaz tepkimelerine anında cevap verir. Tüm motosikleti sarabildiğin cross dizaynı sayesinde motosikletle bir bütün haline gelmeni sağlıyor.

Toz, çamur ve kum gibi maddelerin ön disk frene gelmesini engelleyen koruma kapağına sahip dalgalı yapıdaki ön fren diski, tüm yol ve yol dışı alanlarda daha kısa mesafede durma ve daha güvenilir sürüş sağlıyor.

Kullanılan O-Ring’li zincir yapısı sayesinde motordan gelen kuvvetin tekerleğe güç kaybı olmadan iletilmesini ve zincir üzerinde daha fazla yağ tutunduğu için motor tepkilerinin net ve anlık hissedilmesine olanak sağlar. Off-road sürüşlerde zincir kopmalarını ve zincirin diğer aksamlara sürtmesini önlemek amacıyla zincirin dayanıklılığını arttırmak için zincir gergi makarası kullanılmıştır.

Ayrıca Cross tarzda dizayn edilen, kaymaz, su geçirmez özellikteki sele yapısı ve bunu destekleyen Fast Ace Tayvan amortisör kullanılarak güçlendirilmiş ön-arka amortisör, tüm arazi şartlarına uygun tasarlanmıştır. Ayarlanabilir arka amortisör yapısı, slow-fast düğme ayarı ile amortisörün yumuşamasını ve sertleşmesini sağlayarak sürüş esnasındaki konfor ve güvenlik arttırılmıştır.

Cross tasarımına uygun arka port bagajı ekstra eşya koymana olanak sağlar. Sahip olduğu dijital gösterge paneli üzerinde motor devir göstergesi, hız göstergesi, yakıt göstergesi, vites göstergesi ve sağ-sol sinyal ikaz lambaları yer almaktadır.

Zorlu yollarda, X-Treme 250 Enduro’nun üstün özelliklerinin getirdiği özgürlüğün tadını çıkar! 

2 Eylül 2017 Cumartesi


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862