Haberler

Yollarda Fark Yarat

Touring sınıfındaki modelleri ile motosiklet severlerin gönlüne taht kuran Mondial, yeni ehliyet yasasına uygun A1 ehliyeti ile kullanılabilen MH Minör modelini de 2017 yılında bünyesinde dahil etti.

MH Minör, sahip olduğu 124,8 cc hacimli, 8,70 kW güç üretebilen, tek silindirli, dört zamanlı, hava soğutmalı ve içten balansörlü motor bloğu ile yollarda çok hızlı kaçıyor.

MH Minör’de kullanılan teleskobik ön amortisörler ve helezonik gazlı sisteme sahip arka  amortisör sistemleri sayesinde yoldan gelebilecek darbeler elimine edilerek, lastiklerin yol tutuşu maksimize ediliyor. Ön fren sisteminde kullanılan, 220 mm çapındaki fren diski ve hidrolik fren sistemi sayesinde güvenlikten taviz vermiyor.

Karakteristik bir yapıya sahip farları ile dikkat çeken MH Minör, özgün bir şekilde tasarlanmıştır. Oldukça yüksek aydınlatma imkanı sağlayan farları gövdeyle bütünleşik yapıdaki arka stoplarında ve plaka aydınlatmasında, led aydınlatma sistemi kullanılmıştır. Bu sayede aküdeki far yükünü minimuma indirerek akü ömrünü uzatmıştır.

MH Minör sportif hatlara sahip tasarımı ve 16,5 lt kapasiteli benzin deposu ile uzun seyahatlerde öncü olacaktır. Tasarımı sayesinde sürücünün ayakları ile depoyu kavramasına uygun olup, bu sayede sürücünün motosikleti vücudunun bir parçası gibi hissetmesini sağlıyor. Spor görünüme uygun tasarlanan selesi ile MH Minör, rahatlık ve konfordan ödün vermiyor.

Euro 3 standartlarında üretilmiş düşük emisyonlu egzoz yapısı ile doğayı korumaya yardımcı olurken, nikelaj koruma kapağı ile spor bir görünüm sunuyor.

22 Aralık 2017 Cuma


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862