Haberler

Şehrin Keyfini Sür

Sokakların heyecanını ve ritmini değiştiren Ritmica 110 ile şehrin akışını kontrol edebilirsin.

112 cc hacimli, tek silindir, enjeksiyonlu, 4 zamanlı, fan soğutmalı, atik motor bloğu sayesinde tüm şehirde ritim sürebilirsin.

Güçlü ön aydınlatmaları ile geceleri rahat görüş imkanı sunarken arka stop ve sinyal ikazlarıyla da şehrin her anında fark edilir olacaksın.

Ritmica 110’un kolay ulaşabileceğin şekilde konumlandırılmış elcikleri ve elcikler üzerindeki kontrol tuşları ile tüm kontrolü elinde tutabilirsin. Ön üst panelinde yer alan klasik gösterge paneli de sade ve tek bakışta anlaşılabilir yapıdadır.

Ayrıca Ritmica 110’un arka port bagajı ve ön torpidosu sayesinde şehirde her an ihtiyacın olabilecek tüm eşyaları sürekli yanında taşıyabileceksin.

Güvenlikten taviz vermeyen Ritmica 110 scooter’da kontak güvenlik sistemi mevcuttur. Bu sayede dışarıdan gelebilecek darbelere ve tehlikelere karşı önlem alınmıştır. Ayrıca ön tekerlekte bulunan kombine fren sistemi (CBS) sayesinde güvenle sürebilir ve kolay durabilirsin.

Kaymaz su geçirmez kumaştan üretilen sele yapısı ile konfordan taviz vermez. Euro 4 normlarına uygun düşük emisyonlu  egzoz yapısına sahiptir.

Ritmica 110 ile şehrin ritmine ayak uydurabilir ve o ritme yön verebilirsin. Hatta küçük taşıma işlerini bile Ritmica 110’la kolayca yaptırabilirsin. 

28 Şubat 2018 Çarşamba


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862